Голямата ни надежда  за медал в женската борба и капитанка

...
Голямата ни надежда  за медал в женската борба и капитанка
Коментари Харесай

Тайбе загуби полуфинала, ще се бори за бронз срещу Любов Овчарова

Голямата ни надежда  за орден в женската битка и капитанка на националния тим Тайбе Юсеин не съумя да се класира за край в категория до 62 кг. Българката загуби полуфинала си против представителката на домакините Юкако Кавай с 2:3 точки.

Така Тайбе Юсеин ще се бори за бронза в утрешния ден.

Още във втората минута на първата част се стигна до много противоречива обстановка. Главният рефер на дуела отсъди две точки в интерес на българката, само че те не бяха приети и обстановката трябваше да бъде прегледана на видео. В последна сметка на Юсеин бе присъдена една точка, а японката получи предизвестие за бездейност. Представителката на домакините не съумя да нападна и по този начин към актива на родната състезателка бе добавена още една тока.

Юсеин ще излезе в борбата за бронза против победителката от репешажа сред Любов Овчарова от съветския олимпийски комитет и Хена Катерина Йохансон от Швеция.

" Близо бяхме. До някаква степен можеше и по-добре. Какво да кажа...Чакаме на следващия ден. Не беше толкоз до нерешителност, а до това какво ти предлага съперникът. Беше затворена от самото начало японката - не си уцелихме момента. Живи и здрави, ще се съберем и ще работим върху каквото би трябвало ", сподели старши треньорът на националките по битка Петър Касабов пред Българска национална телевизия незабавно след битката на Тайбе. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР